20/07 _ La Ciutadella, Roses

Obertura de portes i de la zona village a les 21h.

Texas

TEXAS CELEBRA 30 ANYS DE LA PUBLICACIÓ DEL SEU PRIMER DISC SOUTHSIDE A L'ÚNIC CONCERT D'AQUEST ESTIU A LA COSTA BRAVA

Aquest 2019 se celebren 30 anys de la publicació del primer disc de Texas, Southside (1989), un treball que va esdevenir un èxit mundial i que va marcar un punt d'inflexió a la carrera del grup de Glasgow (Escòcia). Singles com “I Don't Want a Lover”, entre d'altres, els va coronar a les llistes d'èxits mundials d'aquell any. Amb aquest disc, la banda liderada per Sharleen Spiter va mostrar la seva particular visió del pop a tot el món.

Des d’aleshores la seva carrera no ha parat de créixer aconseguint un grapat d'èxits mundials com “Say Whaet You Want” o “Summer Son”, entre molts altres. Èxits que sonaran en aquesta actuació a Roses.

Informació important menors de 16 anys

Artista convidada: Carlota Urdiales

carlota-urdiales-ok.jpg

Segons l'article 53 del Reglament d'Espectacles públics 112/2010 del 31 agost les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concerts, cafès concert i cafès teatre excepte quan es realitzen actuacions en directe i vagin acompanyats dels seus progenitors o tutors legals. És per aquest motiu que és necessari que els tutors dels menors presentin aquest document omplert i signat a l'entrada del concert. Per tal d'evitar cues us recomanem que us imprimiu el document a casa i que es pugui entregar al personal autoritzat just a l'entrada del concert.