03/08 _ La Ciutadella, Roses

Obertura de portes i de la zona village a les 21h.

Entrades: a partir de 29€

Rozalén

LA SEVA LLUITA CONTRA LES INJUSTICIES SOCIALS I EL SEU TALENT INNAT FAN DE ROZALÉN UNA DE LES ARTISTES MÉS IMPORTANTS DE L’ESCENA MUSICAL ESTATAL

Amb tres discs d´estudi i un recopilatori en la seva trajectòria, María Rozalén s´ha convertit en un autèntic referent de la cançó d´autor espanyola dels últims anys. A Sons del Món presentarà el seu darrer treball Cuando el rio suena, un dels més venuts de l’any . Rozalén és coneguda com una gran defensora dels drets socials, capaç d’agradar des del públic més generalista al més especialitzat. Amb una carrera forjada des de les arrels, la credibilitat que genera Rozalén fa que artistes de diferents gèneres musicals com Alejandro Sanz, Pablo Lopez, Malú, La Pegatina, Estopa o Amaia Romero, entre d’altres, l’hagin convidat a cantar als seus discs o concerts.

La d´Albacete canta sobre històries personals transmeses per la seva àvia i causes que inclouen el feminisme i la memòria històrica, però també a l´amor i al desamor.

Informació important menors de 16 anys
Emissora oficial d’aquest concert:

Segons l'article 53 del Reglament d'Espectacles públics 112/2010 del 31 agost les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concerts, cafès concert i cafès teatre excepte quan es realitzen actuacions en directe i vagin acompanyats dels seus progenitors o tutors legals. És per aquest motiu que és necessari que els tutors dels menors presentin aquest document omplert i signat a l'entrada del concert. Per tal d'evitar cues us recomanem que us imprimiu el document a casa i que es pugui entregar al personal autoritzat just a l'entrada del concert.