06/07 _ Plaça de la Basílica, Castelló d´Empúries _ 22:30h

Entrades: a partir de 35€

Luz Casal

LUZ CASAL , UNA DE LES “GRANS” DE LA MÚSICA, REALITZARÀ UN CONCERT EXCLUSIU EN CONSONÀNCIA AMB LA PORTALADA DE LA CATEDRAL DE L’EMPORDÀ, QUE SERÀ EL FONS D’ESCENARI D’AQUEST ESPECTACLE

Luz Casal, una de les artistes amb més credibilitat i ofici de l'Estat actuarà per primera vegada a Sons del Món a Castelló d'Empúries en una nit que es preveu màgica.

L'espai, amb un aforament limitat de 900 espectadors, permet molta proximitat entre el públic i l'artista. Per aquest motiu, Luz Casal presentarà el seu espectacle en un format insòlit, que l’artista ha volgut adaptar a aquest entorn tan singular. L’acompanyarà la seva formació habitual, amb la que presentarà les cançons del seu darrer disc, Que corra el aire, i també els grans èxits de la seva carrera.

Informació important menors de 16 anys
Emissora oficial d’aquest concert:

Segons l'article 53 del Reglament d'Espectacles públics 112/2010 del 31 agost les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concerts, cafès concert i cafès teatre excepte quan es realitzen actuacions en directe i vagin acompanyats dels seus progenitors o tutors legals. És per aquest motiu que és necessari que els tutors dels menors presentin aquest document omplert i signat a l'entrada del concert. Per tal d'evitar cues us recomanem que us imprimiu el document a casa i que es pugui entregar al personal autoritzat just a l'entrada del concert.