Ciutadella de Roses

ESPAI ARQUEOLÒGIC

Bé Cultural d'Interès Nacional i jaciment arqueològic en contínua investigació on es pot gaudir d'un complet itinerari senyalitzat i conèixer les diferents ocupacions històriques del lloc a través de les restes conservades, del s.IV a.c, data de la fundació de la colònia grega de Rhode, fins al s.XX.

ESPAI PÚBLIC

Des del respecte i la complicitat amb un lloc ple d'història, el visitant disposa d'un espai de lleure on pot passejar en un ambient relaxant, llegir a l'aire lliure envoltat de silenci, aprofitar l'àrea Wi-FI o, simplement, gaudir d'un entorn incomparable.

SALA D'EXPOSICIONS

Espai modern, diàfan i polivalent que, seguint una programació equilibrada i coherent, permet produir i allotjar propostes expositives de diferents temàtiques, mostres didàctiques, conferències i actes, per tal d'arribar a un públic ampli.

MUSEU D'HISTÒRIA

Textos, fotografies, gravats i materials arqueològics, juntament amb maquetes interactives i un audiovisual, faciliten una immersió en la història i en el patrimoni cultural de Roses, des de la prehistòria fins a l'època més recent.

ESPAI ESCÈNIC

El recinte de la Ciutadella és un marc incomparable i únic que a l'estiu es transforma en un escenari ideal on el públic gaudeix de concerts, espectacles de dansa, representacions teatrals, performances i altres propostes.