Cellers

Celler La Vinyeta

La_vinyeta.jpg

La Vinyeta és una petita explotació de vinya i olivera situada a Mollet de Peralada. L’origen d’aquest projecte cal buscar-lo en dues vinyes velles de carinyena i garnatxa que els seus propietaris, en Josep i la Marta, van comprar a un vell viticultor del poble. El 2006 van començar a elaborar les primeres ampolles de vi i actualment també comercialitzen oli, formatges o mel, entre altres productes propis. La Vinyeta és avui un celler consolidat amb una de les més variades ofertes enoturístiques de l'Empordà.

Celler Empordàlia

Empordalia_ok.jpg

Empordàlia és la unió de petits productors de la comarca de l’Empordà, que treballem la terra des de fa moltes generacions. La seva història comença l’any 1947 amb la unió dels antics cellers cooperatius de Vilajuïga, Pau i Roses. Disposa de punts de venda propis, les Agrobotigues de Vilajuïga i Pau, a més, de l'espai l'Empordà a Taula, que acull tota mena de tastos de productes del territori. Empordàlia produeix una gran varietat de vins i olis de molta qualitat.

Celler Vinyes dels Aspres

Vinyes_dels_Aspres.jpg

El celler Vinyes dels Aspres està situat al municipi de Cantallops, a l’Alt Empordà. En aquest racó especialment agrest es troben les seves vinyes, totes de propietat familiar des de fa generacions. El celler afavoreix les varietats tradicionals, més adaptades al país i amb una personalitat més atrevida, per diferenciar els seus vins i fer-los més singulars. El celler està ubicat a Can Batlle, casa pairal ja esmentada al segle XVII, on des de sempre s'hi havia fet vi i oli, i fins i tot taps de suro.

Celler Martín Faixó

doc_doc_foto.jpg

Celler familiar amb vistes al mar i situat al coll de Cadaqués, dins el parc natural del Cap de Creus. La família Martín Faixó, de Cadaqués, va embarcar-se l’any 2000 en la plantació i recuperació de la vinya al parc natural i, quatre anys més tard, es collien els primers raïms a mà en les mateixes terres que havien treballat els seus avantpassats. El celler està ubicat al Mas Perafita, una edificació del segle XIV que delimita els termes municipals de Cadaqués, Roses i el Port de la Selva.