Dissabte 22 Juliol | Espai La Ciutadella, Roses | 22:30H

Preu entrada: A partir de 50€

Cap de cartell indiscutible de l’edició de Sons d’aquest any, i amb el qual el festival vol mostrar la seva aposta cap a la internacionalització i cap a l’evolució del festival. Ja s’ha venut la meitat de l’aforament disponible.

Des de la seva irrupció en la música a mitjans dels seixanta, el cantant gal·lès ha sabut conservar el seu èxit intacte, compartint amb vàries generacions el seu secret: una permanent elegància en tot el que fa, una singular veu de tro i un carisma i energia escènica envejables.

Cançons com "It's Not Unusual", "Sex Bomb", "She's a Lady" o "Delilha", entre d'altres, han esdevinguts èxits a nivell mundial. Un dels grans crooners d'aquest segle que ha rebut distincions només destinades als grans artistes internacionals, com ser nomenat Cavaller per la Reina Isabel II o l'Ordre de L'imperi Britànic.

El Tigre de Gal·les, sobrenom amb el que també és conegut, ha preparat una gira per aquest 2017 amb un espectacle on es podran escoltar tots els seus grans èxits acompanyat d'una nombrosa banda que farà d'aquest un dels grans concerts d'aquest estiu a l’Empordà.

Informació important menors de 16 anys

Tasta el vi maridat amb Tom Jones durant el concert:

Cartesius Negre

Cartesius Negre

Celler Arché Pagès
Capmany

L’elegància, l’experiència i l’èxit de Tom Jones es palpa en cada un dels seus temes, hits clàssics de la música moderna. A l’Empordà tenim un vi que transmet tots aquests valors, el Cartesius negre d’Arché Pagès. Aquest vi negre fet de garnatxa, amb merlot i cabernet sauvignon ens omplirà la copa mentre balancegem les espatlles al son de cançons com Sexbomb o Love is the air. I és que aquest vi tant el podeu consumir ara, com d’aquí unes dècades, perquè la seva estructura, potència i capacitat de millorar amb el temps és similar a la de l’artista Tom Jones. S’han ben trobat.


TAMBÉ ET POT INTERESAR _