Divendres 28 Juliol | Plaça de la Basílica, Castelló d'Empúries | 22:30H

Preu entrada: A partir de 20€

Amb la música al cap des que té ús de raó i una guitarra a les mans per  acompanyar la seva  poesia sensible i enèrgica, la canària Rosana segueix  acumulant èxits gràcies al seu estil  apassionat. El seu somriure perenne  torna als escenaris per a presentar el seu darrer treball, “En la memoria de la piel” (2016), que no ha sortit de la llista dels discs més  venuts del país  des de la seva publicació . Onze cançons inèdites en les  que l’artista torna a obrir-nos la porta  a la seva ànima musical,  reivindicant el gust per les petites coses, l’imperceptible, allò que,  al cap i a la fi, és el que més importa.

Manté, per tant, la fidelitat a aquells principis que ja van quedar  establerts en el seu triomfal  debut, “Lunas Rotas” (1996), que la va  elevar a una velocitat mai abans vista a Espanya,  incloent cançons com  ara “El Talismán”, “A fuego lento” o “Si tú no estás”, èxits instantanis  la qualitat dels quals queda demostrada per la seva pervivència a través  dels anys en els cors del públic espanyol i llatinoamericà.

El seu ritme fresc, la seva veu portentosa i el seu esperit positiu van  traspassar fronteres, i  aquest àlbum de debut es va arribar a publicar  en més de 30 països. Una bona prova de la màgia que es viu en els seus directes són els seus  discos en viu, l’un  inclòs a “De casa a las ventas”, amb 18.000 persones que es deixen endur pels seus èxits més  coneguts, i, l’altre, dins “Marca Registrada”.

El seu espectacle en viu és pur folk-pop mestís carregat d’energia que  renova completa- ment i omple de positivitat a l’espectador que s’hi entrega. Sensacions que queden per sempre a la memòria de la pell.

Informació important menors de 16 anys

Tasta el vi maridat amb Rosana durant el concert:

Seducció

Seducció

Celler Gelamà
Vilajuïga

Seducció és el que se sent al escoltar la veu de Rosana, amor per la vida tal i com és. Sense maquillatge, sense por. Per aquest concert us proposem un maridatge d’afinitat amb el vi blanc Seducció del celler Gelamà, un celler petit de l’Empordà, amb el que Rosana comparteix una cerca cap als orígens, un retorn a la terra i a les emocions. Aires de naturalitat, la força dels elements i l’essència de la vida. Un vi fet amb una sola varietat, el macabeu, que després de fermentar en àmfores de terracota ens brinda unes aromes de fruites blanques, de fruites de pinyol i dels llevats del vi, i ens deixa la frescor de la terra i el sabor equilibrat del raïm mediterrani.


TAMBÉ ET POT INTERESAR _