Divendres 04 Agost | Espai La Ciutadella, Roses | 22:30H

Preu entrada: A partir de 20€

Loquillo és un dels grans artistes de l'Estat, per trajectòria, edat i  mèrits propis. Un “senyor del rock and roll”, respectat per les noves  generacions i que amb els anys i com el ví, ha anat guanyat adeptes duent-lo a actuar a festivals indies, pop, teatres.... essent una  referència per artistes de tot tipus i arribant a un públic molt transversal.

La seva ascendent trajectòria està fent que esgoti la majoria de  recintes on actúa, una mostra és la gravació en directe del seu darrer  disc a la Plaça de las Ventas de Madrid, farcida de gom a gom amb més de quinze mil persones.

Fruit d'aquest concert històric, en neix el disc i la gira Salud y Rock and Roll, un concert de  grans èxits de la seva carrera i que ens farà vibrar amb un dels clàssics del nostre país. Loquillo for ever!

Informació important menors de 16 anys

Tasta el vi maridat amb Loquillo durant el concert:

Oriol Blanc

Oriol Blanc

Vinyes dels Aspres
Cantallops

Un vi rockero. El seu aspecte, groc pàlid amb reflexes rosats, ja ens indica que serà un blanc amb caràcter i original. Blanc, nítid i transparent però cal conèixer-lo per veure que això no li treu intensitat aromàtics ni gustativa. L'Oriol blanc de Vinyes dels aspres és d'aquells vins blancs dels que te'n recordes, llarg i molt refrescant, que et fa salivar per tota la llengua. El vi perfecte per escoltar l'esperat concert de Loquillo a Sons del món. Un maridatge on la personalitat esdevé la joventut eterna.


TAMBÉ ET POT INTERESAR _