01/08 _ La Ciutadella, Roses

Obertura de portes i de la zona village a les 21h.

Morat

DES DE COLOMBIA ARRIBA MORAT, UN DELS FENÒMENS MUSICALS DE TALLA INTERNACIONAL DE L’ANY, QUE ARRASSA AMB EL SEU DIRECTE I AMB CANÇONS ENGANXOSES QUE NO PAREN DE SONAR A LES PRINCIPALS EMISSORES MUSICALS

Morat són, sens dubte, la banda del moment. Després d’una extraordinària gira per Llatinoamèrica i Estats Units, el quartet colombià ve a Espanya per presentar el seu últim treball, Balas perdidas, un àlbum que de seguida es va convertir en #1 de vendes i que ja és quàdruple disc de platí.

Els dos últims anys de Morat han estat plens d’èxits: Millor Banda Revelació en els Premis 40 Principales, Millor Banda Revelació en els Premis Cadena Dial, Millor Artista Llatí dels 40 Music Awards, a més de nominacions a un Latin Grammy com a Millor Nou Artista, Botó d’Or de Youtube, amb més de 1,5 bilions de visionats.

Cançons com “Como te atreves”, “Besos en guerra” o “Cuando nadie ve” s’han convertit en himnes d’una generació.

Informació important menors de 16 anys

Artista convidat: Cesc

Cesc_okNarri.jpg
Emissora oficial d’aquest concert:

Segons l'article 53 del Reglament d'Espectacles públics 112/2010 del 31 agost les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concerts, cafès concert i cafès teatre excepte quan es realitzen actuacions en directe i vagin acompanyats dels seus progenitors o tutors legals. És per aquest motiu que és necessari que els tutors dels menors presentin aquest document omplert i signat a l'entrada del concert. Per tal d'evitar cues us recomanem que us imprimiu el document a casa i que es pugui entregar al personal autoritzat just a l'entrada del concert.