Divendres 07 Juliol | Plaça de la Basílica, Castelló d'Empúries | 22:30H

Preu entrada: A partir de 20€

Els concerts d'Estrella Morente no es poden descriure amb paraules. Mirar-la, escoltar-la i sentir-la és l' única manera d'experimentar el seu art. Amb tan sols 36 anys, Morente ja és un dels màxims exponents del flamenc mundial, que ha estat capaç d'enamorar als amants de la música en general i entusiasmar als amants del flamenc més genuí.

Filla d'Enrique Morente, segueix la tradició de cantaors de la seva família, mostrant el seu art al món. El reconeixement d'Estrella ha vingut en forma de Grammy, Ondas o Premis amigo.

Al concert que oferirà a Sons, podrem escoltar les cançons més emblemàtiques de la seva discografia. Un recital a la plaça de la Basílica de Castelló d'Empúries que es preveu molt emotiu. La màgia de l'entorn sumada al gran talent d'aquest artista fan que aquesta pugui ser una nit inoblidable i memorable pel festival.

Informació important menors de 16 anys

Tasta el vi maridat amb Estrella Morente durant el concert:

Maragda Negre

Maragda Negre

Celler Mas Llunes
Garriguella

Unes pupil·les brunes i una mirada directa i penetrant...obrirem doncs un vi negre genuí de l'Empordà com és el Maragda negre del celler Mas Llunes. Un bon representant de la calidesa del Sol mediterrani, de la força de la terra pobre, i de la suavitat de la brisa marina.

Un vi de fet de garnatxa negra, carinyena i merlot que al obrir-se destapa fragàncies de fruites vermelles i flors liles, amb un pas per boca impactant i armònic a la vegada. Un maridatge per aflorar les emocions i els sabors més profunds.


TAMBÉ ET POT INTERESAR _