Divendres 07 Juliol | Celler Vinyes dels Aspres, Cantallops | 22:30H

Preu entrada: 18€ amb copa de vi

Ramon Mirabet és d’aquells artistes que demostren que si tens talent, amb esforç i treball es pot aconseguir tot allò que et proposis.

Actuant molts anys com a music de carrer Mirabet ha aconseguit fer-se un lloc en el panorama musical català com una de les veus masculines més admirades del moment. Les xifres estan del seu costat; entrada en el top 10 de la llista dels discos més venuts a Espanya, més de 200.000 reproduccions mensuals a Spotify i més de 100.000 visites del seu nou vídeo a Youtube.

Pels que encara no el conegueu, segur que molts de vosaltres heu tararejat l’enganxosa cançó de l’anunci d’aquest estiu d’Estrella Damm “Those Little Things”, del qual Mirabet és el cantant i l’autor, o heu pogut escoltar la sintonia de la Marató de tv3 d’aquest any , fent duet amb Paula Valls en una versió que feia posar els pèls de punta.

L’actuació de Sons del món servirà per presentar el seu darrer disc “Home is where the heart is” en format íntim acompanyat de tres músics,oferint el bo I millor dels seus dos discs, i algunes versions importants per a la seva trajectòria musical.

Una molt bona oportunitat per conèixer un dels artistes que segurament donaran molt que parlar.

Informació important menors de 16 anys

TAMBÉ ET POT INTERESAR _