31/07 _ La Ciutadella, Roses _ 22:00h

Obertura de portes i de la zona village a les 20h.

Entrades: 32€ / 29€

Sopa de Cabra

TORNA LA MILLOR VERSIÓ DELS SOPA DE CABRA AMB L’ESPERADA GIRA DE PRESENTACIÓ DE LA GRAN ONADA, EL SEU DESÈ ÀLBUM D’ESTUDI

El desè disc de Sopa de Cabra consolida el grup gironí com el gran grup de pop rock de la història dels Països Catalans. Tan sols ells han aconseguit firmar un cançoner de joventut que restarà eternament clavat a la consciència col·lectiva i, vint-i-cinc anys després, complementar-ho amb clàssics instantanis, atemporals, que els seus seguidors es fan seus a la primera escolta.

La Gran Onada es va publicar setmanes abans del confinament obligatori provocat pel Covid19 . Aquest fet va FRENAR en sec l’atapeïda agenda de promoció del nou treball, i la gira de presentació que començava al Poble Espanyol amb les entrades exhaurides .

La majoria de concerts s’han ajornat a la tardor, seran pocs però intensos, els concerts que oferirà Sopa de Cabra aquest estiu, on presentarà les cançons del seu celebrat La Gran Onada i on també podrem cantar els clàssics de sempre que fan que els concerts de Sopa siguin inoblidables.