Dissabte 29 Juliol | Espai La Ciutadella, Roses | 22:30H

Preu entrada: A partir de 20€

Catorze anys ja són els que han passat quan Bustamante va emocionar a  tot un país, passant  de treballar a la construcció, a poder acomplir el  seu somni de cantar, essent un dels  concursants amb més èxit de la  primera edició d'OT.

No ha estat un camí fàcil però  Bustamante ha sabut  treballar una carrera sòlida amb nou discs publicats, que l'han dut ha  posicionar-se com un dels grans artistes estatals, i amb una projecció  internacional molt rellevant. Motius pels quals acumula quinze discs de  platins, gestes a l'abast de molts pocs  artistes.

Aquest 2017 ha preparat un espectacle únic, pensat per agradar als seus  seguidors més fidels però també a aquells que vulguin veure'l per  primera vegada. Un concert on podrem escoltar  els grans èxits d'aquests  anys de trajectòria i les cançons del seu exitós darrer treball Amor de los Dos.

Informació important menors de 16 anys

Tasta el vi maridat amb Bustamante durant el concert:

Mar Endins

Mar Endins

Celler Oliveda
Capmany

Des del mar Cantàbric ens arriba aquest artista amb lletres i ritmes alegres i estiuencs per gaudir de cada moment, i encara millor, amb una copa de vi a la mà. El vi Mar endins del celler Oliveda és un vi, que com el cantant, representa fidel a la terra que l'ha vist nèiixer, unes finques de terreny pedregós on el raïm hi creix a dures penes. Això sí, els pocs raïms que arriben fins al final són uns raïms carregats madurs, ben dolços, amb molt bon cos i un llarg futur per davant.

Us presentem...David Bustamante i Mar endins!


TAMBÉ ET POT INTERESAR _